Banner-1

Hvad er forskellen mellem en wafer sommerfugleventil og en flange sommerfugleventil?

Wafer sommerfugleventilerogflange sommerfugleventilerer to almindelige typer sommerfugleventiler.Begge typer sommerfugleventiler har en meget bred vifte af anvendelser, men mange venner kan ikke skelne mellem wafer-sommerfugleventiler og flange-sommerfugleventiler, og de kender ikke forskellen på de to.

Sommerfugleventilens wafer og flange er to tilslutningsmetoder.Prismæssigt er wafertypen relativt billigere, prisen er cirka 2/3 af flangen.Ønsker du at vælge importerede ventiler, så brug så vidt muligt wafertypen, som er billig og let i vægt.

Wafer type ventiler har længere bolte og kræver højere konstruktionsnøjagtighed.Hvis flangerne på begge sider ikke er justeret, vil boltene blive udsat for større forskydningskraft, og ventilen er tilbøjelig til lækage.

Sommerfugleventilbolte af wafertype er generelt relativt lange.Under høje temperaturforhold kan udvidelsen af ​​bolten forårsage lækage, så den er ikke egnet til store rørdiametre under høje temperaturforhold.Derudover kan wafer butterfly ventiler generelt ikke bruges for enden af ​​rørledningen og nedstrøms, hvor den skal skilles ad, for når nedstrømsflangen skilles ad, vil waferventilen falde af.I dette tilfælde skal en kort sektion laves separat.For at skille ad, og flangetypen sommerfugleventil har ikke ovenstående problemer, men omkostningerne vil være højere.

Wafer butterfly ventilen har ingen flanger i begge ender af ventilhuset, kun nogle få styreboltehuller, og ventilen er forbundet med flangerne i begge ender med et sæt bolte/møtrikker.I modsætning hertil er demontering mere bekvem, og ventilomkostningerne er lavere, men ulempen er, at en tætningsflade har et problem, og begge tætningsflader skal skilles ad.

89 (2)

Butterflyventilen af ​​flangetypen har flanger i begge ender af ventilhuset, som er forbundet med rørflangen, og tætningen er relativt mere pålidelig, men ventilens fremstillingsomkostninger er relativt høje.

89 (1)

 


Indlægstid: 30. september 2021