Banner-1

Forskelle og fællestræk mellem skydeventiler, kugleventiler og butterflyventiler

Forskellen mellem skydeventil, kugleventil og sommerfugleventil:

01.Skydeventil

Der er en flad plade i ventilhuset, som er vinkelret på mediets strømningsretning, og den flade plade løftes og sænkes for at opnå åbning og lukning.

Egenskaber: god lufttæthed, lille væskemodstand, lille åbnings- og lukkekraft, bred vifte af anvendelser og en vis flowreguleringsydelse, generelt velegnet til rørledninger med stor diameter.

02.Kugleventil

En kugle med hul i midten bruges som ventilkerne, og åbning og lukning af ventilen styres ved at dreje kuglen.

Funktioner: Sammenlignet med gateventilen er strukturen enklere, volumen er lille, og væskemodstanden er lille, hvilket kan erstatte funktionen af ​​gateventilen.

03.Butterfly ventil

Åbnings- og lukkedelen er en skiveformet ventil, der roterer omkring en fast akse i ventilhuset.

Funktioner: Enkel struktur, lille størrelse, let vægt, velegnet til fremstilling af ventiler med større diameter.Da der stadig er problemer med tætningsstruktur og materialer, bruges den kun til lavtryk, og bruges til at transportere vand, luft, gas og andre medier!

Sommerfugleventilens ventilplade og kugleventilens ventilkerne er begge drejet rundt om deres egen akse;portventilens ventilplade bevæges op og ned langs aksen;sommerfugleventilen og portventilen kan justere flowet gennem åbningsgraden;kugleventilen er ikke praktisk at gøre dette.

1. Kugleventilens tætningsflade er kugleformet

2. Butterflyventilens tætningsflade er en ringformet cylindrisk overflade

3. Spjældventilens tætningsflade er flad.

sfærisk 1

 


Indlægstid: 13-jul-2022