Banner-1

Karakteristika og arbejdsprincip for butterfly kontraventil

Butterfly kontraventilkaldes også butterfly kontraventil.HH77X butterfly kontraventil er en automatisk ventil, der fungerer i henhold til flowtilstanden for mediet i rørledningen.Det kan effektivt forhindre rørledningsmediet i at strømme tilbage og forhindre pumper og pumper af vandkraftudstyr.Fænomener som omvendt rotation af motoren.

Arbejdsprincippet for sommerfuglkontraventil

Når der ikke strømmer væske gennem rørledningen, lukkes ventilpladen af ​​fjederens kraft;når væsken i rørledningen strømmer til ventilen i den indstillede strømningsretning, vil væskens strømningskraft skubbe ventilpladen åben.På dette tidspunkt åbner ventilpladen, væsken cirkulerer normalt;når væsken i rørledningen vender tilbage, producerer den returnerede væske en reaktionskraft for at tilbageklemme ventilpladen på tætningsfladen og lukke ventilen for at forhindre væsken i at vende tilbage.

Butterflykontraventilen kan kun installeres vandret i rørledningen, og installationsretningen skal være i overensstemmelse med rørledningsmediets strømningsretning, ellers vil det påvirke den normale brug af kontraventilen.

HH77X butterflykontraventil strukturdiagram

19

HH77X butterfly kontraventil egenskaber

1. Rimeligt design og arrangement af dele og komponenter, så HH77X sommerfuglekontraventilen har nøjagtig anti-tilbageløbsydelse, god tilbageslagseffekt, næsten ikke påvirket af miljøet uden for rørledningen og stabil drift.

2. Ved åbning og lukning har ventilpladen et kort bevægeligt spor, hurtig åbning og lukning og mindre vandslag.

3. Det innovative designkoncept med flere smalle bånd er vedtaget for at forbinde ventilsædet og kroppen gennem vulkanisering i vid udstrækning for at sikre ventilens høje tætningsniveau, og nul lækage kan opnås under visse forhold.

4. Det fladformede ventilhus har en kort længde og kan installeres i et smalt mellemrum mellem rørene, hvilket gør det nemt at installere.

 

Butterflykontraventilen fås i en række forskellige materialemodeller.Når det er nødvendigt, kan forskellige materialemodeller vælges i henhold til forskellige rørledningsmedier.HH77X butterflykontraventilen har en bred vifte af anvendelser.


Indlægstid: 19. november 2021